oudere berichten

 

Siebe
   
Hey Marina en Alexander,

ik heb nog een aantal foto’s van mijn twee prachtige katjes voor jullie, maar op een of andere manier gaat er iets fout als ik jullie een mail stuur (alsof het adres niet bestaat.

Hebben jullie een ander mailadres waar ik jullie kan bereiken dan hoor ik het graag, want ik wil jullie de foto’s van mijn eigen jut en jul niet onthouden. 

Groetjes,


Siebe
woensdag 25 januari 2012 om 11:45
   


Inge &Bas

baseninge@quicknet.nl
   
Hallo, hier een bericht van Chernomor Kamaris.. Als eerste natuurlijk de beste wensen voor 2012! Het gaat zo goed met hem! ! Heel zels en spinnen wat ie kan! Hij loopt met ons mee naar biven als wij tanden gaan poetsen, wacht hij op het matje in de badkamer en gaat vervolgens bij ons liggen. ( was eigenlijk niet het plan) maar is wel heel gezellig! ! en speels dat ie is, hij kon zijn lol op met de kerstboom! en hij groeit als kool zo snel.. het is een prachtige kat hoor! en een super karakter zo lief met de kinderen.. lieve groetjes en een pootje van choco (Chernomor)
maandag 02 januari 2012 om 22:40
   

Leanne en Mark (Arnhem)
leannekroes@hotmail.com
   
Hallo,

Hoe gaat het met jullie? Al klaar met de verbouwing?

Met Shanna (wij hebben haar Nala genoemd)en ons gaat alles goed. Ze is super lief, aanhankelijk, heel speels en erg mooi. 
Wij zijn super blij met haar! 🙂 

Groetjes Mark en Leanne
zaterdag 26 november 2011 om 18:07
   


ad van meurs (garderen)

a.vmeurs@chello.nl
   
Hoi hoi, hier weer even een berichtje van ons uit garderen , met zhofrey en jullian gaat het nog steeds super en zijn echt twee verwende katers met een superlief aanhankelijk karakter. Zijn jullie nog steeds zo dankbaar voor zulke lieve en gezonde poezen voor wat dat betreft een dikke pluim voor jullie. Hoe gaat ie verder bij jullie ? Hoopte jullie vandaag in rotterdam op de show te zien zag dat er een poezenshow was en zijn we daar even naar binnen gewipt maar helaas. Laat even wat horen stuur ik wat foto’s van onze schatjes. groetjes ad
zondag 11 september 2011 om 23:58


Debbie en Neil (Amsterdam)

debbievanderhoorn@gmail.com
   
Beste Marina en Alexander,

We kunnen niet wachten tot Tsimsky bij ons thuis komt! We kijken elke dag de foto’s die we hebben gemaakt van hem. We denken er zelfs aan om ook een van zijn zusjes te nemen… 

Alvast heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid en dat we vaak mogen langskomen om te kijken!

Groeten,
Debbie en Neil
woensdag 10 augustus 2011 om 13:13
   

Pages: 1 2 3 4 5